måndag 26 september 2011

Uppfräschning.

Jag känner att jag skulle behöva fräscha upp den här bloggen (och blogga mer), eller kanske flytta aktiviteten till min andra blogg? Läser nån? Har nån någon åsikt?
ÄH. Jag vete sjutton.

Stickar vidare på min grå tröja, ska fota den när det är dags för ärmarna. Är på den tradiga sista decimetern på kroppen, så vansinnigt tråkigt! Särskilt när man vill ha dem lite längre, och så stickar man med 2.75 och tunt ullgarn... Ja, ni hör ju.
Blev lite led, så jag köpte Järbos Fantasi och satte igång med en till tröja på grövre stickor bara för att få lite omväxling.
Men jag vill ju göra grabbarnas mössor, mammas mössa och vantar till mig själv också... Gah. Har för mycket plugg för att sticka, men jag klämmer in det så fort jag får tid. Så ni får ursäkta bloggtorkan... I våras hade jag ju all tid i världen.

I helgen ska mina kära föräldrar hälsa på, och då drar vi till Luleå, och då ni, ska jag handla garn! Till vantarna, grabbarnas mössa, och kanske även mitt mormorsrutetäcke. Det ligger ju lite på is, men ändå... Älskar Drops Paris, så skulle gärna köpa till en tröja också...Ooh, en tröja med flätor!

Jag vill för mycket.

POK,
cordy

onsdag 7 september 2011

Jag tar tillbaka!

Jag tar tillbaka, jag var inne i garnaffären idag igen och såg faktiskt en hel del garn jag skulle vilja köpa, så... Jag är nöjd! MEN det finns fortfarande inte Drops här, så jag ska kolla in garnaffärer i Luleå så jag kan fortsätta med mitt mormorsrutetäcke snarast.

Har lite spännande projekt på g, berättar mer när det närmar sig, men jag hoppas det blir så bra som jag tror!

I övrigt stickar jag vidare på min tröja, drömmen är att jag ska kunna ha den på mig på tisdag när jag sänder radio, men jag tvivlar...

POK,
cordy